Zaanstadse Vrouw zoekt Avontuur!

NameEline
leeftijd19
Lengte1.66
WoonplaatsZaanstad
Zoektman
HobbiesWushu stijl, Autosport
Fetishsm sex, Vrouwelijke vernedering, Mes spelen, slavernij, Schoenen,

Een keer was mijn vriendje bij mij thuis. We begonnen met wat heerlijke voorspel. Hij kuste me en begon toen op mijn nek te bijten en me fluisterende rustig dingen toe te fluisteren als ‘weerstaan niet’, of ‘je hoeft toch niet tegen me te vechten’ en ik raakte steeds meer opgewonden. Vervolgens begon hij me dominant te bevelen om dingen te doen, me aan te kleden of om me bloot te laten zodat hij mijn lichaam kon bewonderen. Hij maakte grappen om me vernederend te behandelen en dat vond ik heel geil. Hij beval me om dingen te doen waar ik normaal gesproken nooit toe in staat zou zijn en dat maakte het hele voorval heel spannend. samen. Uiteindelijk bereikten we het hoogtepunt waar we enthousiast van genoten. We lag achterover in bed om bij te komen van alle opwinding. Het was een vrij heftige ervaring, maar wel iets wat ik nogmaals wil meemaken.