Vrije vrouw uit Zaanstad zoekt avontuur!

NameNika
leeftijd35
Lengte1.53
WoonplaatsZaanstad
Zoektman
HobbiesAangepast zeilen, Tennis
Fetishbdsm sex, Koninginnen, Rode hoofden, Dacryfilie, Baas/Secretaris,

Ik, Nika uit Zaanstad, zou mezelf nooit Koningin hebben genoemd. Maar toen ik deze man ontmoette, omringde me een warm koninklijk gevoel. Zijn ogen boeiden me. Hij droeg een noble uitstraling met zich mee, waardoor ik helemaal verdween in het moment. Toen ik hem kuste, stond mijn hele lichaam in brand. De hartstocht die we deelden, was zo intens dat ik niet anders kon geloven dan dat ik echt Koningin was. Hij likte en kuste me van top tot teen. De verschillende standjes en technieken die we deden, maakten dat ik me helemaal één voelde met het persoon die lies tegen me aan drukte. Ik kon voelen dat mijn partner compleet los ging. Elke beweging hielp me steeds verder te vliegen. Ik wist dat we binnenkort zouden exploderen in pure liefde. En zo gebeurde het ook. Na een lange, heerlijke avond stortten we ons samen in extase. We lachten, we kreunden en we genoten. Ik had mezelf nooit Koningin durven noemen, tot dat moment.