Word jij mijn Koningin in avontuur? Sexy Vrouw zoekt naar Vreemdgaan Sex!

NameLeyla
leeftijd29
Lengte1.73
WoonplaatsCuijk
Zoektman
HobbiesTV kijken, Alpine Skiรซn
Fetishvreemdgaan sex, Koninginnen, Sissy slipjes, Geestelijke slavernij, Aftrekken,

Vorige week had ik een afspraak met een man die om bekende redenen Koning werd genoemd. Toen ik bij zijn huis aankwam, was ik meteen opgetogen om te zien hoe knap hij was. We zaten in zijn woonkamer waar we elkaar aankeken met een voelbaar verlangen in de lucht. Koning vroeg me om dichterbij te komen, waarop ik rustig op een voetenbank ging zitten. Op dat moment liet hij me voelen wat lekkere liefde was. Met zachte bewegingen streelde hij mijn armen en voeten. Hij vertelde me over zijn leven en liefdeservaringen waardoor ik mij meer op mijn gemak voelde. Daarna begon hij me heel teder te kussen. Ik begon me overal op te geven aan zijn aanrakingen. Met elke kus die hij me gaf, voelde ik mijn verlangen toenemen. Toen mijn lichaam begon te branden, kon ik zijn geur voelen en mijn begeerte steeg nog verder. Koning veranderde onze kus in een verhitte tongzoen terwijl hij me hard vasthield. Samen werden we de koning en koningin van onze eigen wereld vol met heerlijke seksuele avonturen. We bewezen aan elkaar dat er geen plaats is zoals deze om de liefde te delen.