Kom Voor Een Spontane Date naar Grave – Ontmoet Mijn Hart Vol Avontuur!

NameRosalie
leeftijd23
Lengte1.52
WoonplaatsGrave
Zoektman
HobbiesLanglaufen, Gewichtheffen
Fetishtelefoonsex, Kont likken, Kappen, Seks, Nietjes,

Een paar dagen geleden had ik een date met een knappe man uit de buurt. De man is heel vrijgezellig, dus we hadden progressief meer gepraat en eindelijk hadden we het over seks. We begonnen met zoenen en de meer dat we zoenen, de wilder werden we beide. We waren allebei verrast toen hij voorstelde dat hij mijn kont zou likken. Ik had nog nooit zoiets gedaan, maar ik was in de stemming voor avontuur. Dus ik ging op mijn knieën zitten en hij begon me te likken. De sensatie was ongelooflijk, ik voelde me zo intens aangeraakt en ik werd helemaal week. Hij ging door met me te likken in de meest aangename manier. Hij likte mijn gehele kont en ging door mijn poesje. Hij ging zo diep dat ik dacht dat ik zou ontploffen van plezier. Om het nog opwindender te maken, masseerde hij mijn clitoris terwijl hij in me likte. De combinatie van gevoeligheid en warmte hield me gevangen in het moment. Uiteindelijk bereikte ik een diep gevoel van seksuele vervulling dat ik niet kon uitstaan. Ik had voor die avond nooit kunnen verwachten dat ik mijn eigen kont zou laten likken. Het was een geweldige ervaring en ik kan niet wachten om de volgende keer i