Op zoek naar een avontuurlijke date? Kom mijn zweepslagen verduren!

NameClara
leeftijd29
Lengte1.75
WoonplaatsDongen
Zoektman
HobbiesCurling, Microscopie
Fetishvreemdgaan sex, zweepslagen, Meester/slaaf, Drievoudige penetratie, Nylon Benen & Voeten,

Ik begon met het verkennen van zijn lichaam. Ik streelde en kuste elk deel van zijn huid. Zijn haar, zijn borstkas, zijn armen en benen en hij smulde ervan. Daarna maakte ik de zweepslagen langs zijn rug. Het waren liefdevolle slagen die een warmte door mijn lichaam stuurde. Hij ging op me liggen en stootte dieper en dieper. Onze lichamen gleden soepel op elkaar. Het was het mooiste en heetste gevoel dat ik ooit in mijn leven had gehad. Tijdens het hoogtepunt sloeg hij me zo hard dat ik een kreet van verlangen slaakte. Ik heb nooit meer in mijn leven zoiets intens gevoeld. Ik begon te schreeuwen en knipperde met mijn ogen. Ik was eindelijk in staat geweest om mijn levenspartner, mijn favoriete en meest intieme fantasie te vervullen.