Volg Papa’s Lead en Ontdek de Magie van Hoerige Liefde!

NameAmaya
leeftijd33
Lengte1.79
WoonplaatsGoes
Zoektman
HobbiesModerne Vijfkamp, Bel gaat
Fetishpik zuigen, Papa/meisje, Papa/meisje, Spieren, Ontrouw,

Zodra ik binnen kom, begint hij me meteen te betasten. Zijn verlangen naar mijn lichaam verontrust me op een bepaalde manier, maar het vinden me ook heel opwindend. Hij begint me te masseren, houd me stevig vast terwijl hij me stevig aanraakt en beloont me met een zinderende seksuele energie waar ik niet tegen kan. Om me helemaal te laten ontspannen, laat hij me zelf de regie nemen. Ik neem de rol aan van het meisje en hij gaat als papa door kneepjes leren voor me en me beetje bij beetje aan het wegtrekken. Wat voor mij begon als een gewone avond, veranderde al snel in een geweldig avontuur dat me meer bevrediging gaf dan ik had verwacht. Na afloop kon ik alleen maar glimlachen, vol lekkere herinneringen.