Ontdek de Hoerige Schoonheid van Schouwen-Duiveland

NameRoza
leeftijd30
Lengte1.51
WoonplaatsSchouwen-Duiveland
Zoektman
HobbiesBoccia, Kerk/kerkactiviteiten
Fetishvastbinden, tieten slaan, Vuurcuppen, Slaperige seks, Feminisering,

Mijn naam is Roza en ik ben afkomstig van Schouwen-Duiveland. Op een avond deed ik wat winkelen en toen ik naar huis liep, kwam ik een man tegen die me nieuwsgierig en bewonderend aankeek. Ik kon de blik in zijn ogen zien en er was geen twijfel meer; hij wilde me. Ik voelde me erg verlegen, maar ik besloot te blijven staan en zag hoe zijn blik rustte op mijn borsten, die door mijn blouse heen duidelijk zichtbaar waren. Hij vroeg me als een hoerige vrouw te spelen en mijn tieten te laten slaan door hem. Mijn reactie was eerst van verontwaardiging, maar ik besloot uiteindelijk om mee te spelen. Voordat ik het wist, stond ik in het donker terwijl hij me hard sloeg met zijn hand. De sensatie die ik voelde was zo intens dat ik niet wist dat er zoiets bestond. Vlak voordat de genadeklap kwam stuurde hij me naar huis. Toen ik thuiskwam, moest ik mezelf in de spiegel bekijken; mijn borsten waren blauw, maar het was een mooie kleur. Ik had nooit gedacht dat sexverhalen zo spannend konden zijn, maar ik heb het met plezier beleefd.