Verleid Door Rijping – Avontuurlijke Dame zoekt Rivierdauwend Sletje

NameThirza
leeftijd32
Lengte1.73
WoonplaatsPutten
Zoektman
HobbiesKnopen verzamelen, Astronomie
Fetishgeil sletje, Verleiding, Overweldigd zijn, Fokken, Boot aanbidding,

Op een dag had ik een ontmoeting met een man die me wilde verleiden. Hoewel ik me hier niet op mijn gemak bij voelde, wist ik dat ik me voor de situatie moest openstellen. Als ik wilde ondergaan wat ik voelde, moest ik me aan de verleiding overgeven. De man was aantrekkelijk, geraffineerd en warm. Ik kon zijn gevoelens naar me toe zien komen, alsof hij in me kon kijken. Ik wilde mezelf verliezen en in hem opgaan. Elke keer dat hij me aanraakte, voelde ik een kleine rilling en werd er een bepaalde verleiding gecreëerd. Het moment kwam echt toen hij me kuste. Zijn lippen op die van mij hadden zo’n versterkende sensatie, dat ik me volledig opging in de kus. Terwijl onze lippen gloeiden van verlangen, bleef ik me afvragen of de intimiteit die we deelden ook echt was. De volgende keer dat ik hem zag, werd alle twijfel al snel weggenomen. De kracht van de verleiding was zo groot dat we gevangen zaten in die zalige omhelzing. Ik was zo op het moment gericht, dat ik mezelf begon te verliezen. Het was een beautyvol moment. Ik fluisterde de woorden