Artistieke massage en knippen door een prachtige vrouw

NameEslem
leeftijd35
Lengte1.62
WoonplaatsWageningen
Zoektman
HobbiesZwemmen, Metaaldetectie
Fetishmassage, artistiek knippen, Vrouwelijke vernedering, Kappen, Luiers,

De afgelopen jaren heb ik als kapster gewerkt bij verschillende salons in Wageningen. Iedereen die me kent, weet dat ik een echte kunstenaar ben als het gaat om knippen en creëren van unieke stijlen. Vandaag was een bijzondere dag. Er was een klant die me iets vroeg dat ik nog nooit eerder had gehoord: Hij wilde dat ik zo hoerig en artistiek mogelijk zou knippen. Ik dacht dat hij me misschien gek maakte, maar ik besloot uit te proberen wat ik kon. Ik concentreerde me op het creëren van beduidende lijnen en patronen en experimenteerde met verschillende kleuraccenten om de beschikbare ruimte te benutten. Uiteindelijk slaagde ik erin om aan de vervulde verwachtingen te voldoen. De klant was verheugd met mijn werk. Hij was zo dankbaar dat hij me een extra fooi gaf, waar ik bijzonder van genoot. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten en het was een grote bevestiging voor mijn carrière als kapster.