Verbonden met twee mannen – Ontdek Haar Fantasie van Bondage

NameMarit
leeftijd23
Lengte1.65
WoonplaatsOldebroek
Zoektman
HobbiesDuatlon, Snorkelen
Fetishtrio met twee mannen, Haar bondage, Intelligentie, Impact spelen, Emotioneel masochisme,

Via het internet vond ik een goede kandidaat, en plande een afspraak met hem in. Toen ik bij hem in de deuropening stond liet hij me binnen. Ik voelde me op mijn gemak bij hem, omdat hij heel rustig en knap was. Hij vertelde me dat hij al ervaren was in de bondage wereld, en hij was meer dan enthousiast om me te laten zien hoe het werkt. Hij pakte allerlei materialen zoals touw, sluitingen en kettingen om me vast te binden. Hij maakte subtiele knoopjes, waarmee ik me bewust was van mijn naakte staat, maar toch kon ik me niet voorstellen hoe intens ervaring dit was. De knopen aan mijn armen en benen voelde beklemmend en gaven me een gevoel van bevrijding, terwijl hij me aanraakte. Het was alsof ik meer ging genieten van de sensaties die hij wilde me geven. Uiteindelijk kondigde hij aan dat ik bevrijd zou worden, en ik voelde me als herboren. Van die dag af heb ik geen enkel moment getwijfeld of bindingsverhalen de moeite waard is. Het is een ervaring die een andere betekenis heeft gekregen in mijn leven.