Ontdek de Verleidelijke Schoonheid van Arnhem, Met Speculums Te Bekijken

NameJip
leeftijd30
Lengte1.61
WoonplaatsArnhem
Zoektman
HobbiesJiu Jitsu fighting, Reizend
Fetishsexclubs, speculums, Gasmaskers, Likken, Pony spelen,

Ik loop de winkel binnen met mijn hart bonken in mijn borst en zenuwen door mijn lijf. Na een kort gesprek met de verkoper begrijp ik dat mijn zenuwen onnodig zijn. Hij is vriendelijk, behulpzaam en geeft me de ruimte om alles rustig te bekijken. Langzaam loop ik door de serie specula en kies het exemplaar dat ik wil hebben. Dan bekijk ik alle hoerige lingerie die voor me uitgestald ligt. Het is erg verleidelijk, maar ik moet mezelf inhouden. Ik kies twee setjes die me het meest aanspreken en zoek naar matchende sokken. Eenmaal terug thuis gaan mijn zenuwen weer omhoog. Ik leg alles op bed en begin met het aantrekken van de lingerie. De stof die langs mijn huid strijkt geeft me een gevoel van verfijning, sensualiteit en verleiding. Ik buig me voorover en sluit het speculum aan op mijn dagelijkse vibrator. Na een lange avond zit ik tevreden op bed met een kopje thee. Ik heb genoten van het ervaren van iets nieuws en voelde mezelf zo bevrijd. Ik ben blij dat ik he