Start Nu de Zoektocht naar de Liefde in Uitgeest!

NameJet
leeftijd32
Lengte1.57
WoonplaatsUitgeest
Zoektman
HobbiesZeilen, Origami
Fetishin kont geneukt worden, menselijke asbak, Cel popping, Geslacht spelen, Anale kuisheid,

Ik besloot een man te zoeken, iemand die bereid was mijn sex-asbak te worden. Eerst vond ik dat een beetje eng, maar naarmate ik meer ontdekte over dit soort verlangens, werd ik steeds enthousiaster. Ik begon met het versturen van berichten naar verschillende mannen totdat ik de beste kandidaat vond. Toen ik het eindelijk voor elkaar had, stond ik voor de beproeving. Ik had me nooit gerealiseerd hoe heet het kan worden om je verlangens op deze manier te bevredigen. Het was een verslavende ervaring en ik voelde me zo machtig. Ik was in staat mijn bedpartner helemaal te domineren door mijn verlangens op hem uit te oefenen. Hij kon mijn verlangens slechts uitvoeren door me op mijn plek te zetten. Toen de verleidingen die we deelden uiteindelijk voorbij waren, werd ik overstelpt met een gevoel van voldoening. Ik vond het heerlijk om mijn seksuele verlangens op deze manier te bevredigen, en was voor altijd veranderd.