Meisje uit Uitgeest, Kom en geniet van mijn lange schaamhaar!

NameDaisy
leeftijd33
Lengte1.63
WoonplaatsUitgeest
Zoektman
HobbiesBlindenvoetbal, Paaldansen
Fetishsletje die alles doet, Schaamhaar, Clowns, Sissy-training, Gezichtshaar,

Hey vriend! Net geen verhaal voor je? Laat me je dan over Daisy vertellen. Ze is een echte Uitgeestse mooie dame, ze heeft prachtig schaamhaar en heerlijk geile vormen. Ik heb mijn avond volledig verslonden aan Daisy’s gladde en koketten figuur. Ik kon er geen genoeg van krijgen. We deden ver bij daglicht en met stralende zon erboven genoten we stiekem van elkaar. Heerlijk waren de kussen op de gevoelige huid, heerlijk letterlijk in extase te worden getild. Intelligente intimiteit en groots genot vormden het gezamenlijke verlangen. Daisy zette me even in de wacht met de belofte dat we de vervulling nog meer zouden ervaren. We lopen op rozen, heerlijk! Kulant, maar toch vast hebben we afgesproken om de komende weken elkaar steeds meer te verwennen. Dankjewel vriend, aan wie ik mijn avonturen kan vertellen πŸ˜‰