Relaxed Date Night in Maasgouw – Leuke Vrouw Wacht!

NameMaya
leeftijd19
Lengte1.59
WoonplaatsMaasgouw
Zoektman
HobbiesNaar muziek aan het luisteren, Muziek afspelen
Fetishbdsm, Klemmen en Clips, Kont aanbidding, Bullwhips, Dienst,

We ontmoeten elkaar in de stad en gaan samen naar huis, naar mijn kamer. Voordat ik het weet heeft hij al mijn kleren uit en kijkt hij zoekend rond. Wat ben je toch op zoek naar? vraag ik hem. Hij glimlacht. Ik maak een spelletje voor ons tweeën, mijn liefste. Dan legt hij uit wat hij van plan is. Samen gaan we klemmen en clips spelen. Binnen een paar minuten is hij klaar met het plaatsen van de klemmen en clips op mijn lichaam. Terwijl hij met gesloten ogen mijn lichaam afstreeft met zijn tong, voel ik de klemmen en clips branden door mijn bloed. Ik geniet van elke seconde. De spanning begint te stijgen wanneer hij gaat experimenteren met alle verschillende klemmen en clips die hij heeft gebruikt. Ik kronkel van genot terwijl hij mijn revelling stimuliert. Het spelletje duurt niet lang, maar ik voel me zo intens bevredigd wanneer we klaar zijn. Ik voel me vrijer dan ooit. Bedankbaar sla ik mijn armen om hem heen en geniet van dit intieme moment.