Gevoelige Dame Gezocht uit Maasgouw voor Spontane Avonturen!

NameCeline
leeftijd33
Lengte1.66
WoonplaatsMaasgouw
Zoektman
HobbiesSchermvliegen, Muziek afspelen
Fetishhard in kont geneukt, Nyotaimori, Rand, Klemmen en Clips, Japanse slavernij,

Het was alweer een tijdje geleden dat ik met een man uitging. Maar toen ik Celine leerde kennen, wist ik meteen dat er iets tussen ons zou zijn. We woonden samen in Maasgouw en het was een geweldige avond. We hadden besloten om de avond af te sluiten met iets spannends. Celine had me verteld over Nyotaimori, oftewel het eten van voedsel van het lichaam van een naakte vrouw. Ik was alleen nog nooit zo sletterig geweest. Maar Celine vond het geweldig en stelde voor om mijn naakte lichaam te gebruiken als tafel. Dus daar gingen we, ik lag naakt op bed, bedekt met allerlei vers fruit, groente en chocola. Celine at met verzamelde behendigheid allerlei hapjes van mijn lichaam, net zoals je een stukje taart van een bord zou eten. Het was zo geweldig, ik voelde me zo opgewonden van deze hele situatie. Tegen de tijd dat Celine was klaar, was ik meteen verkocht. Samen hebben we de rest van de avond doorgebracht met zoenen, strelen en allerlei soorten intieme spelletjes. Kortom, Nyotaimori was een heerlijke ervaring en ik had er nooit spijt van gehad. Het was precies wat ik nodig had om mijn verlangen naar passie en erotiek te bevredigen. Celine en ik hebben sindsdien veel meer avonturen met elkaar beleefd en ik ben van plan om er allemaal gebruik van te