Op zoek naar Liefde in de Hoeksewaard

NameLauren
leeftijd25
Lengte1.75
WoonplaatsHoeksewaard
Zoektman
HobbiesWeerwatcher, Taxidermie
Fetishparkeerplaats sex, Anale kuisheid, Bal stretchen, Dubbele penetratie, Laars,

Ik ben overweldigd door gevoelens van plezier en verlangen als hij me op het bed legt, mijn benen spreidt en zijn tong me streeld met deur de heupen. Zijn bedoeling is veel betekenisvoller geworden dan alleen het genieten van seks: hij wil ook mijn anale kuisheid. Mijn aanvankelijke angst en twijfels voor onbekende sensaties beginnen te verdwijnen. Zijn lippen uitnodigen mij om me te ontspannen, te genieten van de bewegingen die elk moment langer en dieper maken. De kwelling van de nog ongegedijverde kuisheid is de prijs die ik moet betalen voor een onvergetelijk moment. Het gevoel dat ik mijn gevoelige plekken heb onthuld waardoor ik ook klaarkom, vervult me met onbeschrijflijke voldoening en troost. Ik ben dankbaar dat ik zijn leiding volg, zijn armen om me heen voel terwijl hij me liefdevol kust. Mijn man maakte deze ervaring mogelijk en terwijl ik mijn anale kuisheid verlies, schenkt hij me een intense sensuele bevrijding.