De Zoete Hoeksewaard: Vind de Homogeen van je Dromen

NameAmy
leeftijd28
Lengte1.58
WoonplaatsHoeksewaard
Zoektman
HobbiesThuis brouwen, Rodelen
Fetishsperma op gezicht, Gezicht laten scheten, Lang haar, Aftrekken, Wasknijpers,

Mijn naam is Amy en ik ben afkomstig uit Hoeksewaard. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor het avontuur en ik was vastbesloten om nieuwe levenservaringen op te doen. Mijn passie voor het ontmoeten van nieuwe mensen en avonturen bracht mij naar allerlei interessante plekken. Een avond wandelde ik langs het meer toen ik een man zag die mijn interesse wekte. Hij had een onweerstaanbare charme en ik voelde meteen de vonken tussen ons. We raakten aan de praat en de hele avond vlogen we van het ene avontuur naar het andere. We begonnen in het meer te zwemmen en daarna gingen we terug naar land waar hij mij verleidde met kussen en knuffels. Hij toonde mij trekken van zijn karakter waar ik steeds meer van ging houden. Dit was misschien wel de meest intense avond die ik ooit had meegemaakt. Voordat ik naar huis ging, vroeg de man mij iets onverwachts te doen. Hij wilde namelijk mijn gezicht laten scheten… Ik was oprecht geamuseerd en verbaasd en stond toe dat hij mij het plezier deed. Het gezicht scheten was misschien een enigszins gênante ervaring, maar in dezelfde ademtocht was het ook zeer bevrijdend. We lachten allebei hoe grappig het was en ik kan met zekerheid zeggen dat het een avontuur was dat ik nooit zal vergeten.