Ontmoet me voor een spannende datenight – Veenendaal

NamePhilou
leeftijd31
Lengte1.59
WoonplaatsVeenendaal
Zoektman
HobbiesMotocross, Buikdansen
Fetishpenis pijpen, Pijn, Impregnatie fantasie, Zwanger, Ja meneer.,

Ik heb al een tijdje een fantasie gehad om met een man bezig te zijn die mijn lichaam lust, pijn en geilheid tegelijkertijd kan geven. Mijn lichaam trilt al bij de gedachten. Eén voor één val ik in de armen van de man, terwijl hij mijn lichaam ontdekt en mijn erogene punten aanraakt. Ik verlies mezelf in alle extase en voel zowel zijn handen als zijn tong overal op me. Hij zoog op mijn lippen terwijl hij mijn bekken naar hem toe en van hem af boog. Ik voelde de pijn steeds langer worden, maar het was tegelijkertijd zo heerlijk. Deze combinatie van pijn en genot is precies wat ik zocht. Uiteindelijk komen we tot een explosieve climax. Mijn lichaam schoudert sidderen als hij me doet schreeuwen en uit mijn mond komt niets anders dan: Meer!