Klaar voor Een Nieuwe Liefde – Rijpe Vrouw uit Wijk bij Duurstede met Een Grappige Gezichtsscheet!

NameLiyana
leeftijd18
Lengte1.71
WoonplaatsWijk bij Duurstede
Zoektman
HobbiesAutosport, Strand/zon zonnen
Fetishpijpen parkeerplaats, Gezicht laten scheten, Dienst, Androgynie, Menselijk toilet,

Afgelopen weekend, was het een date met een lekkere jongen die ik via een datingsite had ontmoet. We waren allebei erg aangetrokken tot elkaar en de chemie was duidelijk aanwezig. Het begon allemaal zo gewoon als je kon bedenken … we begonnen een gesprek, proosten; nipten aan onze drankjes en keken elkaar diep aan. Langzaam maar zeker werd het intiemer en ontdekten we wat er allemaal mogelijk is om samen te ervaren. We begonnen elkaar te strelen en mijn date deed een stapje verder. Hij liet mijn gezicht weten dat hij erg gecharmeerd was van me en wenste dat ik mijn rijpe lichaam zou laten scheten. Ik was verrast en wat onzeker, maar zijn zelfverzekerde stem stemde me gerust. Zijn streelde begeleid door complimenten, maakte het voor mij gemakkelijker om me los te laten. Uiteindelijk kon ik het niet meer weerstaan. Alles wat ik had gehoord, alles wat ik voelde en, bovenal, alles wat ik wilde…. Ik liet mijn gezicht scheten zoals ik nooit eerder had gedaan. Het was een intiem moment tussen mij en mijn date waar we beide nog lang over zullen hebben. Het was een zeer unieke ervaring die ik met plezier herinner.