Kom romantiek beleven in Oirschot: Ms Right wacht op jou!

NameBritt
leeftijd18
Lengte1.79
WoonplaatsOirschot
Zoektman
HobbiesMeditatie, Metaaldetectie
Fetishlatex meesteres, Speelgoed, Haar, kietelen, Beffen,

De dag was eindelijk aangebroken: ik liep langzaam naar het mooie speelgoedwinkeltje. Ik wilde met iets wat helemaal nieuw zou zijn naar mijn eigen plek terugkeren. Ik kon de energie nauwelijks in toom houden en het was moeilijk om niet in galop te gaan. Toen ik het winkeltje binnenstapte, voelde ik me gelukkiger dan ooit. De magie in de lucht was bijna tastbaar en ik staarde verbaasd naar de mooie collectie. Na wat idelen rond te hebben geslenterd, vond ik eindelijk wat ik zocht: een coffret vol met speelgoedsoldaatjes. Het was een prachtig gezicht om al die verschillende kleine plaatjes te bekijken. Vol enthousiasme liep ik het winkeltje uit, helemaal blij dat ik mijn nieuwe aanwinst had gevonden. Ik kon al niet wachten om mijn sprankelende speelgoedsoldaatjes aan mijn man te laten zien. Ik wist zeker dat hij er net zo enthousiast over zou zijn als ikzelf. Ik ging naar buiten en onderweg naar huis begon ik mezelf af te vragen welke avonturen mijn speelgoedsoldaatjes