Vrijgezelle Man Gezocht voor Romantiek in Nuenen!

NameClara
leeftijd26
Lengte1.8
WoonplaatsNuenen
Zoektman
Hobbiesknopen, Goalsball
Fetish06 sex, Likeur, Gothic, Pro Dom, Seksuele slavernij,

Laatst werd ik in de war gebracht door een man die ik nooit eerder had ontmoet. We praatten wat over koetjes en kalfjes en hij begon over likeur. Hij stelde voor dat ik de volgende dag naar zijn huis zou komen om wat lekkere likeur te drinken. Toen ik de volgende dag naar zijn huis ging, kon ik het nauwelijks geloven. Ik had geen idee wat er zou gebeuren. Toen ik de deur opende, keken we elkaar aan en was het alsof er meteen een vonk oversprong. Alles veranderde en werd intiemer. We bleven gezellig bij elkaar zitten terwijl we likeur dronken. We begonnen steeds vrijer en meer intiem te worden. Hij begon me te strelen en ik begon me steeds meer op mijn gemak te voelen. Vervolgens begonnen we wilde kussen te wisselen en dat voelde zo heerlijk aan. Uiteindelijk kwam het erop neer dat ik een super hete ervaring had en mijn likeur was ook verrukkelijk!