Kom Op, Haaksbergse Meid! Laten We Goede Tijden Vastleggen!

NameFleur
leeftijd26
Lengte1.78
WoonplaatsHaaksbergen
Zoektman
HobbiesInline-skaten, Koken
Fetishsm sex, Wartenberg Pinwheels, Gedwongen bedtijd, Vechtsporten, Balletlaarzen/-schoenen,

Ik ben daar bij een nachtmarkt en heb mijn oog laten vallen op een mysterieuze man met diep bruin haar. We zitten al een poosje naar elkaar te staren wanneer hij naar mij toe loopt, omringd door een gouden gloed. Hij heeft een doosje Wartenberg Pinwheels bij zich, wat een relatief nieuw speeltje is dat ik nog niet ken. Hij biedt me een aan, en ik sluit mezelf op in de kamer en begin de behandeling. Ik kan mijn begeerte nauwelijks bedwingen terwijl hij me over mijn huid voelt rollen. Deze gevoelens zijn zo intiem, zo puur. Ik voel mezelf hitte diep van binnen voelen. Terwijl hij mij verder verwend, voel ik me steeds meer aangetrokken tot hem voelen. Ons avontuur gaat verder omlaag in de diepte en voordat we het weten is het al laat in de nacht. Ik voel me volledig bevredigd terwijl ik mijn avontuurtje uitzit, terwijl ik mijn Wartenberg Pinwheels bij me draag. Deze man heeft mijn geheime verlangens onthuld en voor altijd in mijn leven gegrift.