‘Kom laat me je liefde laten voelen – Ouder-Amstel’

NameNena
leeftijd20
Lengte1.72
WoonplaatsOuder-Amstel
Zoektman
HobbiesAmateurastronomie, Een instrument leren
Fetishgrote lullen zuigen, Fokken, Impregnatie fantasie, mietje, Knuffelen,

Het begon als een onschuldige ontmoeting. Ik, Nena uit Ouder-Amstel, ontmoette Fokken, mijn buurman, toen ik mijn boodschappen aan het doen was. Hij was zo leuk en zo aardig. We hadden een hele leuke conversatie waarin we elkaar beter leerden kennen. Heteldeetter was, dat ik me er steeds meer door naar hem aangetrokken begon te voelen. Terwijl we praatten, voelde ik dat er iets meer was. Ik was zo geรฏntrigeerd door hem dat ik dat moment wilde waarderen. Dat moment kwam toen we besloten achter mijn huis wat wijntjes te drinken. De tijd vloog voorbij toen we zaten te keuvelen over alle dingen die ons interesseerden. Het begon steeds menselijker te worden als Fokken me steeds dichter tegen zich aantrok. We begonnen zachtjes te zoenen en hij begon me overal te strelen. Onze kleren begonnen uit te gaan. Zonder dat we het door hadden, waren we in de hitte van het moment verzeild geraakt. We hadden een heerlijke, onstuimige avond vol passie en ik werd verliefd. Na die avond ervoer ik meer geluk dan ooit tevoren en ik wist dat ik Fokken nooit meer wilde verliezen.