Here’s Your Chance To Date a Flirtatious Lady From Westerwolde!

NamePhilippa
leeftijd34
Lengte1.52
WoonplaatsWesterwolde
Zoektman
HobbiesSkeleton, Computeractiviteiten
Fetishgeile oliemassage, Uniformen, Kettingen, Huisdierspel, Vampieren,

Ik was op zoek naar een man in uniform en uiteindelijk vond ik wat ik zocht. Hij was het prototype man in uniform – sterk, afgetraind, en vooral knap! Hij had een heerlijk sletterig uniform aan… de broek zat strak om zijn billen gesloten en zijn hemdje was open. Ik kon mezelf er niet meer tegenhouden en ik viel voor hem. Hij nam me later mee naar zijn huis en we hadden een heerlijke avond. We maakten de sletterigheid die in dat uniform zat compleet en dat wr stomend. We konden de slaapkamer bijna niet meer uit, zo vermoeid waren we. Dat was een avond vol sletterigheid in uniformen die ik nooit meer zal vergeten.