Geniet samen van een heerlijke Nuru Massage – Zoek de perfecte match!

NameDonna
leeftijd34
Lengte1.52
WoonplaatsCapelle aan den IJssel
Zoektman
HobbiesRC-auto’s, Muziek schrijven
Fetishnuru massage, Was, Plagen, Biggetjes spelen, Kont aanbidding,

Vanavond liep ik door de stad, op zoek naar een lekkere man om mee uit te gaan. Na wat zoeken vond ik er eentje. Hij zag er goed uit. Hij droeg een zwart kleed met een wit overhemd. Zijn haar was gekapt in een kort koppie. Na de introductie praatten we wat en voelde me meteen ingrediënt totdat hij me vertelde dat hij op zoek was naar wat meer. Ik was gewaarschuwd, maar één blik in zijn ogen zei me dat ik het meeste van het avontuur zou ontvangen dat ik zoekte. Dus ik wees naar zijn huis. Binnen, mijn avontuur begon. Met een tedere kus bracht hij me in de juiste stemming, waarna hij me naar zijn bed nam. Uren verstreken, tot we uiteindelijk uitgeput en voldaan weer naar buiten gingen. Ik zou nooit hebben gedacht dat een avond in Capelle aan den IJssel zo onvergetelijk zou worden. Die man was echt een droom in het werkelijke leven!