artistieke knippen zoeken? Date me in Montferland!

NameLou
leeftijd19
Lengte1.52
WoonplaatsMontferland
Zoektman
HobbiesDarts, Endurance
Fetishsex in het bos, artistiek knippen, Franse dienstmeisjes, Kont spelen, Haren trekken,

Hoi, ik ben Lou. Vorige week stond ik in de rij bij de kapperszaak in Montferland. Toen ik aan de beurt was, had de kapper een artistieke knip in gedachten. Normaal gesproken ben ik behoorlijk conservatief als het gaat om kapsels, maar ik besloot om het te proberen. Terwijl de kapper druk bezig was, raakte ik steeds meer opgewonden. De manier waarop hij met zijn handen door mijn haar ging, liet me bijna letterlijk losbranden. Pas toen het klaar was, besefte ik de zinderende spanning in de lucht. Hij draaide me naar de spiegel en hij begon uitgebreid te vertellen hoe mooi de vorm van mijn voorhoofd was. Langzaam boog hij finaal naar me toe en hij kuste me zachtjes op mijn lippen. Mijn hele lijf schokte toen ik zijn tong langs mijn lippen voelde glijden. Uiteindelijk hebben we samen heel wat tijd samen doorgebracht achter die kappersstoel.. Wat een heerlijk avontuur!