Zoek jij rust en ontspanning? Een massagemoment samen met mij!

NameMarit
leeftijd30
Lengte1.74
WoonplaatsBrummen
Zoektman
HobbiesVliegbinden, Powerboken
Fetishgrote lullen zuigen, Massage, Waterboarden, Hoog protocol, Dienstmeisje Uniformen,

Toen ik binnenkwam, liet hij me plaatsnemen in een grote, gezellig ingerichte kamer. Er stonden kaarsen en er hing een rustgevende geur. We babbelden wat en het klikte erg goed tussen ons. Na een tijdje begon hij mijn rug, schouders en nek te masseren met rustige bewegingen. Ik voelde me helemaal rustig worden. Hij legde zijn stevige handen kordaat op mijn rug en bewoog die zacht over mijn spieren, waardoor ik diepe ontspanning voelde. Hij masseerde mijn rug, schouders en nek op een manier waarvan ik had niet gedacht dat het zo ontspannend kon zijn. Zijn handen voelden zo aangenaam en ik raakte steeds meer ontspannen, totdat ik een allesomvattende, warme rust voelde en het voelde alsof alle spanningen uit mijn lichaam wegvloeiden. Toen Jeroen klaar was, voelde ik me lichter, ik straalde gezelligheid uit en was klaar om de avond met Jeroen door te brengen. Dit was een voorproefje op het avontuur wat ik wou beginnen.