Zin in een Avontuurtje? Amsterdamse Dame zoekt U!

NameJosephine
leeftijd30
Lengte1.59
WoonplaatsAmsterdam
Zoektman
HobbiesKruissteek, Basketball
Fetishextreme gangbang, Kont spelen, Trio’s, Fetisj modellen, Catsuits,

Mijn naam is Josephine en ik woon in Amsterdam. Ik had een hete en stoute fantasie, en ik wou die uit laten komen. Ik had fantasieën over hoe hete mannen mijn kont geil wilden spelen. Op een avond ging ik dus op zoek naar een lekker stuk vlees in eenclub. Ik zag een geweldige man, zijn naam was Stephan. Mijn wangen werden meteen rood, het was duidelijk dat ik hem wilde. Toen hij me zijn nummer gaf, was het teken om mezelf uit te leven. We spraken af voor een date en ik stond te popelen om met hem te zijn. De avond dat we bij elkaar waren, was ik zo geil en ik wilde iets meer. Toen ik hem over mijn fantasie vertelde, was hij helemaal voor. Hij begon mij te betasten en te kussen terwijl ik op mijn buik lag. Toen stak hij een vinger in me en begon mijn knopje te spelen. Het gevoel was heerlijk en ik genoot van elke seconde. Toen hij zijn hand dieper in me stak, schreeuwde ik van genot. Het was een geweldige ervaring en ik genoot er volledig van. Zijn volgende move was mij op mijn rug te draaien en mijn kont te verwennen. Het was zo geil en ik wilde meer. De sensatie was onbeschrijfelijk. Ik had nog nooit zo’n intens gevoel gehad. Ik ben zo blij dat ik deze fantasie heb uitgeleefd. Dientengevolge ben ik een voldaan en rustig meisje. Ik zou het ied