Vrijgezel zoekt leuke vent in Langedijk!

NameZiva
leeftijd26
Lengte1.8
WoonplaatsLangedijk
Zoektman
HobbiesSnelle auto’s, Bijles geven aan kinderen
Fetishgeile oliemassage, Catsuits, Kaarsvet, Kappen, Tepelklemmen,

Ik was direct geΓ―ntrigeerd; ik had er wel eerder van gehoord, maar ik had er nog nooit eerder zo een gezien. Ik had gehoord over het sensuele gevoel, wat het dragen van een catsuit kan geven, en ik was meer dan in. Na wat erover heen gepraat te hebben, besloten we om er allebei een te dragen. De mannen in de club vielen helemaal voor ons aan; ze stonden te janken om deze verleidelijke aanblik. Het fantasierijke gevoel dat ik bij het dragen van mijn catsuit had, was ongelooflijk verrukkelijk. Het voelde alsof ik mijn seksualiteit ontketend had, en ik was in voor een avontuur. Mijn vriend en ik hadden al maanden geflirt, maar toen hij mij zag in mijn catsuit liet hij me geen keuze. We dronken wat samen, dansten erop los en gingen vervolgens naar een rustig plekje om te genieten van elkaar. Het was een geweldige avond en ik kijk er elke keer weer naar uit om die catsuit aan te doen als ik uitga. Voor mij is het veel meer dan iets wat ik dragen om sexy te lijken; het is een manier om mijn kracht en sex-appeal te verbeelden, en om te laten zien wie ik ben.