Vind je ware liefde met Fetisj Modellering – Dame uit Montfoort!

NameMia
leeftijd27
Lengte1.8
WoonplaatsMontfoort
Zoektman
HobbiesAangepast dressuur, Trekkie
Fetishparkeerplaats seks, Fetisj modellen, Kruisiging spelen, D/s, Baarden,

De volgende dag kwam de agent bij haar thuis om haar te ontmoeten en kreeg Mia te horen dat ze had gesolliciteerd voor een rol als bondage-model in een shoot voor een tijdschrift.Het was het moment van haar leven! Na al die jaren droomde ze ervan en nu werd het werkelijkheid. Mia begon onmiddellijk met de voorbereidingen en voorziet in al haar kostuums en materialen. De shoot locatie was een goed afgeschermde studio waar de kleding, de accessoires en de fotostudio reeds klaar stonden. De fotograaf was niemand minder dan een ervaren fotograaf met wie ze al eerder had samengewerkt en terwijl Mia haar attributen afspeelde, kon ze duidelijk zien dat hij ook enthousiast was. Ik voelde me helemaal op mijn gemak, hij had respect voor mij als dame. Het was een unieke gelegenheid om mijzelf te tonen als bondage-model, maar nog belangrijker was dat ik me