Verse Directe Meid uit Lochem: Laat me je laten stralen!

NameVayen
leeftijd22
Lengte1.79
WoonplaatsLochem
Zoektman
HobbiesSurf vissen, RC-helikopters
Fetishtrio mvv, Menselijk toilet, Rode hoofden, Kappers, worstelen,

Het restaurant had een speciale kamer boven die ook als menselijk toilet diende. Ik besloot de uitdaging aan te gaan en naar binnen te gaan. De eerste persoon die ik daar binnen zag was een jonge kerel die me aan het lachen maakte. Hij vertelde me dat het hier ging om het bevredigen van behoeften en soms is er meer nodig dan alleen een kamer om af te koelen. Ik werd uitgedaagd door de man om een spelletje te spelen dat zich zou concentreren op seks. Hij zei dat hij me het gevoel wilde geven alsof ik zo hoog als ik kon vliegen. De man genoot van het kijken naar me terwijl ik gekleed was in slechts een string. Het was tegelijkertijd een beetje intimiderend en spannend. Maar eerlijk gezegd ook bevrijdend. Het was gewoon een kwestie van loslaten en je overgeven aan het moment. Uiteindelijk hadden we beiden zo veel plezier om naar bed te gaan. We wisselden elkaars fantasieΓ«n en ik voelde me zo verbonden met de man die me eerder vertelde dat het hier ging om het bevredigen van behoeften. Toen ik thuiskwam, was ik wel moe maar ik had een lach op mijn