Verpleegster & Dokter Zijn op Zoek naar Avontuurlijk Plezier!​

NameHayley
leeftijd28
Lengte1.63
WoonplaatsWoerden
Zoektman
HobbiesWegrace, Mountain biking
Fetishsex op straat, Dokter/verpleegster spelen, Rubber, Kokhalzen/verstikken door lul, Piercings,

Ik droeg een verpleegstersuniform en mijn vriend een artsenjas met een stethoscoop. We begonnen met het doen van een lichamelijk onderzoek zoals bloeddrukmeting en hartslag. Het was zo ontzettend geil om te voelen hoe opgewonden we werden. Er was veel vrijheid in hoe we het wilden spelen. Zo begon ik mijn vriend met veel passie te zoenen en te strelen terwijl hij over me heen kroop. Ondertussen liet hij me ook enkele speciale plekjes ontdekken. We gingen samen naar buiten, waar we nog meer spannende momenten beleefden. Na een heerlijke seksuele ervaring te hebben gehad, samen lachen en elkaar knuffelen, liepen we naar het huis van mijn vriend. Hier keken we samen televisie en genoten we van onze prachtige dag.