“Verliefd worden in Maastricht? Laat je verleiden door mijn benen!”

NameTess
leeftijd28
Lengte1.76
WoonplaatsMaastricht
Zoektman
HobbiesPoppen, RC-helikopters
Fetishsletje die alles doet, Benen, Papa/meisje, Creampie, Bril,

Ik ben Tess uit Maastricht en vandaag had ik een heel bijzondere dag. Eerst had ik namelijk een afspraak met Benen. We hadden afgesproken op een secluded plekje in het bos. Toen hij arriveerde was ik direct verliefd op hem. We begonnen elkaar te zoenen en begonnen elkaar te ontdekken. Onze handen strelen over elkaars lichaam, wat een intens gevoel. We begonnen steeds wilder en intiemer te worden. Onze hartenstocht was enorm en het was alsof we beiden in een andere wereld waren. Ik had het gevoel alsof ik voor het eerst echt leefde. We hebben uiteindelijk besloten om de rest van de dag samen door te brengen…