Uitdagende dame uit Zandvoort zoekt je!

NameBibi
leeftijd26
Lengte1.69
WoonplaatsZandvoort
Zoektman
HobbiesTextiel, Latin
Fetishlul zuigen, Mishandeling, zweepslagen, Bondage-tape, Anime,

Het begon allemaal goed. We rommelden wat met elkaar, bezochten plekken en hadden zelfs een paar geweldige intieme momenten. Ik begon me steeds meer op mijn gemak te voelen bij hem, ondanks dat ik wist dat mijn familie het niet op prijs zou stellen als ze hoorde dat ik zo intiem was met iemand. De dynamiek veranderde echter volledig toen hij de controle over mij wilde nemen. Hij begon mij te vertellen wat ik moest doen en me ervan te weerhouden om naar mijn familie te gaan als ik daar behoefte aan had. Hij kon heel gemeen uit de hoek komen, wat ik nooit van hem had verwacht. Op een bepaald punt werd ik ook fysiek mishandeld. Hij zette me vast op de grond en sloeg me in mijn gezicht, totdat ik begon te huilen. Ik was bang, maar kon ook mijn woede en verdriet niet onderdrukken. Na die dag besloot ik nooit meer zo’n situatie in te gaan. Ik ben gaan inzien dat geen enkel persoon het recht heeft om anderen op deze manier te behandelen.