Spannende Borst/Tepel Speelsessie Gezocht – Vrouw uit Schagen

NameEllie
leeftijd31
Lengte1.52
WoonplaatsSchagen
Zoektman
HobbiesAmateurastronomie, Lezing
Fetishsex dating, Borst/tepel spelen, Spreidstangen, Toilet, sexting,

Het duurde niet lang voordat ik iemand zag met wie ik een date wilde. Zijn naam was Jared en hij zag er geweldig uit. We begonnen een gesprek over alledaagse dingen waar we allebei van hielden. We genoten van elkaars gezelschap. Toen we klaar waren om te vertrekken, ademde Jared me in mijn nek en hij streelde delicaat mijn borsten. Hij begon met me te spelen door het vederlichte strelen van mijn tepels, wat me erg opgewonden maakte. Vervolgens boog hij zich voorover en begon hij aan mijn tepels te zuigen. Hij was zo lief en toegewijd aan zijn taak, dat het niet lang duurde voordat ik ongekende hoogten van genot bereikte. Eenmaal klaar met onze verbazingwekkende ervaring, gingen we ons klaar maken om te vertrekken. We glimlachten beiden vol verlangen toen we onze weg terug vonden naar huis. We zagen elkaar de volgende dag, klaar om meer avontuur te vieren. Ik weet dat een dergelijke geweldige liefde nooit meer verloren zou gaan.