Soester Dame zoekt Liefdevolle Compagnon!

NameTeddie
leeftijd33
Lengte1.71
WoonplaatsSoest
Zoektman
HobbiesRugby Sevens, Aangepast sportschieten
Fetishsex dating, Vingernagels, Lycra/spandex, Papa / babymeisje, Anale stretching,

Laatst hoorde ik van een intieme manier van seksuele bevrediging. Het bevat het gebruik van Vingernagels. Aangezien het voor mij allemaal nieuw was, was ik een beetje bang. Maar toen ik mezelf ging verdiepen in de techniek, groeide mijn interesse en werd ik steeds meer geprikkeld. Dus deed ik een nieuwe uitdaging aan en ik vroeg mijn partner om zich voor te bereiden. Toen hij er klaar voor was, begonnen we met het experimenteren. Met zachte, vlinderachtige bewegingen beroerde ik zijn blote huid. Zijn lichaam reageerde meteen en begon te trillen. De sensaties die ik voelde waren verbluffend. Ondertussen liep het momentum op en mijn vingernagels maakten een schurende beweging over zijn lichaam. Het gevoel was zo hevig, dat we allebei werden overweldigd door passie. Op dat moment verloor ik mezelf in een heerlijk seksueel droomland, waar elk plezierig moment de heerlijkste ervaring ever was. Het was een emotionele tocht door sensueel warme golven, waar ik alles om me heen vergat. We keken elkaar intens aan en we waren verbaasd over de intensiteit van onze verbinding. Wat een indrukwekkende ervaring! Terwijl de gevoelens we