S&M-Liefhebbende Vrouw zoekt Brandende Rook-Liefhebber”

NameIsa
leeftijd30
Lengte1.79
WoonplaatsArnhem
Zoektman
HobbiesPinochle, knopen
FetishS&M, Roken, Slaan, Schoolmeisje uniform, Oogcontact,

Het eerste waar ik naar op zoek ben als het gaat om een man is dat hij geil en stout is. Ik ben iemand die van een wilde ervaring houdt en als hij dat ook is, is dat een goed begin. Een tweede vereiste is dat hij het lekker vindt om te roken. Natuurlijk roken we geen echte sigaretten, maar we maken gebruik van de aroma’s van sigaren en aromalassen. Dat is iets wat iedere keer weer een heel nieuwe sensatie creëert. Ik heb geen specifieke voorkeuren wanneer het gaat om kleur, leeftijd of nationaliteit. Als de man de juiste chemie met mij heeft, dan is hij al perfect voor me. En als er eenmaal een man is die aan al mijn eisen voldoet, hoop ik dat hij met mij een liefdevolle connectie zal vormen en dat hij zal genieten van alle avonturen die ik klaarstoom. Ik ben er klaar voor!