Romantische Avonturen met meid uit Gouda!

NameKayleigh
leeftijd31
Lengte1.56
WoonplaatsGouda
Zoektman
HobbiesHandbal, Trein spotten
Fetishanale sex, voet aanbidding, Middeleeuwse apparaten, Cuckold vernedering, Voorhoofdkusjes,

Het begon ‘s avonds, toen ik een berichtje kreeg van een man uit de buurt die geΓ―nteresseerd was in een voet aanbidding sessie. Verrast door het aanbod, stemde ik in en afgesproken werd dat hij mij om 8 uur ‘s avonds zou komen ophalen. Toen hij arriveerde, kon ik mijn ogen niet geloven. Hij was zo mooi, ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Hij nam me mee naar zijn huis en ik genoot van elke seconde. Eenmaal binnen, begon hij aanbidding mijn voeten uitvoerig. Hij zei de mooiste woorden terwijl hij elke centimeter van mijn voeten verwendde. Hij knielde voor mij, sprak met zachte stem en het voelde alsof er niemand anders was. Ik was echt opgewonden, ik kon het zo intens voelen. Hij voelde mijn voeten aan, leunde er tegenaan, streelde ze, drukte er kusjes op en ik voelde letterlijk hoe alles samenvloeide. De avond eindigde uiteindelijk en ik kon alleen maar genieten van de mooie ervaring. Ik wist dat ik nooit meer zo’n intiem moment zou hebben met een ander.