Romantiek Lamt in Kaag en Braassem? Kom Bloed Spelen!

NameJazzlyn
leeftijd32
Lengte1.67
WoonplaatsKaag en Braassem
Zoektman
HobbiesMacrame, Conworlding
Fetishsex parkeerplaats, Bloed spelen, Voeten, Handen, Impregnatie fantasie,

Vandaag is zo’n bijzondere dag. Voor het eerst ontmoet ik Bloed. We hebben afgesproken dat we samen iets leuks gaan doen. Oh, wat verheug ik mij! Ik sta bij de kassa als ik Bloed binnen zie komen lopen. Ik moet even slikken. Wat is hij mooi! Hij lacht als hij mij ziet en komt langzaam dichterbij. Het voelt alsof ik mezelf automatisch op mijn tenen verplaats. We zijn op pad. In ieder restaurant hebben we wel wat lekkers kunnen krijgen, dus daar hebben we de avond mee ingevuld. Af en toe kijkt hij me vol verlangen aan en voel ik dat zijn ogen branden als hij me aankijkt. We hebben urenlang gepraat en gelachen, en voel ik me zo ontzettend verbonden met hem. Toen de avond begon te vallen kwamen we op het idee om naar een dansfeest te gaan. We genoten van het rijkgeschilderde muzikale tapijt dat werd gesponnen door de bands. Vooral toen Bloed me een speciale dans gaf voordat we op het podium stapten om mee te freestylen. Samen hebben we de resten van de avond afgemaakt, terwijl de maan uit het verticaal bloedrood gekleurde water steeg, voel ik het verlangen steeds intenser worden. Vlinders in mijn buik, het voelt zo magisch. Toen hij me op mijn lippen kuste, voelde he