Rijke Relatie Geboden: Pijpen Een Must!

NameLux
leeftijd23
Lengte1.75
WoonplaatsLeeuwarden
Zoektman
HobbiesKruissteek, Wushu
Fetishpenis pijpen, Totale krachtuitwisseling, Doodstraf, Japanse slavernij, Vintage-lingerie,

Meteen begon het spel tussen ons waarbij ik me kwetsbaar en vol emoties voelde. Het ging over totale krachtuitwisseling waarbij zijn rijpe en zelf verzekerde liefde me vleugels gaf. Niet alleen genoot ik van zijn aanraking en aanwezigheid, maar ook sprong mijn verlangen naar meer omhoog. Het was heerlijk om te zien hoe hij mij meenam naar de hoogste hoogtepunten van passie en verlangen, waar niet alleen ik van genoten maar ook hij. We bleven samen een hele tijd en het was net alsof ik in een droom beland was. Alles was zo intiem en vrij- en dit moment is een wat ik nooit meer zal vergeten.