Poets de Nacht met deze Sexy Date!

NameRuby
leeftijd18
Lengte1.71
WoonplaatsMaastricht
Zoektman
HobbiesHete luchtballon, Modelraketten
Fetishsex date, Poetsen, tieten slaan, Telefoon Seks, spuiten,

We begonnen de avond gewoon samen te kletsen en naderhand begonnen we ons aan te kleden. De stof van mijn lippenstift voelde zacht en zijdeachtig tegen mijn lippen aan. Mijn kleding blonk van een beetje glimmende gel en was net gestrild. Terwijl we elkaar aankeken, werd onze spanning voor allebei voelbaar en na een paar minuten streelde ik zijn gezicht met mijn lippen. Het voelde zacht en heerlijk. Zijn handen begonnen mijn borsten te kneden en het verlangen groeide alleen maar. We begaven ons in een rustig ritme van onze eigen bewegingen en verdronken in het gevoel dat het ons gaf. We wisselden van activiteiten af, waaronder ook energetisch sexpoetsen. We lagen in stilte met elkaar te rollen en de sublieme weldaad van zijn handen ging door me heen. Daarna begonnen we elkaar te verwennen met verschillende soorten masserende bewegingen. Als laatste kusten we elkaar op een eindeloze, verzengende manier, tegelijkertijd stevig tegen elkaar verliefd aanlachend. Het was zo’n ervaring