Op zoek naar Eerlijke Sensuele Dates? Kom hier!

NameLinn
leeftijd26
Lengte1.5
WoonplaatsDrimmelen
Zoektman
HobbiesSchrijven, Driebanden
Fetishsensuele sex, Eerlijkheid, Spugen, Laars, Impregnatie fantasie,

Ik besloot een aantal drankjes te bestellen om lef te krijgen. Uiteindelijk viel mijn oog op de knappe man die me al vanaf het begin had aangestaard. Zijn geruststellende glimlach maakte me warm vanbinnen. Voorzichtig liep ik naar hem toe en vroeg of hij me wilde verwennen op de dansvloer. Hij knikte en greep me stevig vast. Ik voelde me helemaal veilig in zijn armen. Terwijl we langzaam dansten streelde hij me met zijn vingers, ik moest bijna gillen van genot. Zijn lichaam tegen het mijne voelde zo goed. Het liefst wilde ik dat dit moment voor eeuwig zou blijven voortduren. De man vroeg me of ik een paar dagen later naar zijn huis wilde komen voor discrete seks. Ondanks dat ik er een beetje tegenop zag drukte ik na een nacht nadenken uiteindelijk toch ja. Hij klonk zo eerlijk en wilde me alleen maar lekkere dingen