op zoek naar een echte verbinding!

NameLux
leeftijd34
Lengte1.67
WoonplaatsUtrechtse Heuvelrug
Zoektman
HobbiesJudo, Judo
Fetishgeile oliemassage, Nazorg, Kut aanbidding, Oksels, Fotografie,

Het duurde niet lang voordat ik nieuwe vrienden kreeg in het gebied en ze hielpen me ook met het vinden van een leuke man. Het hele idee om iemand te ontmoeten en vervolgens een seksuele ervaring met hem te hebben was erg opwindend voor mij. Toen ik eindelijk een man ontmoette, kon ik direct dat er een speciale chemie tussen ons ontstond. We werden dol op elkaar en genoten samen van prachtige seksuele avonturen. Elke dag bracht nieuwe verrassingen en we hielden nauwlettend in de gaten wat er allemaal tussen ons gebeurde. Gelukkig was het niet alleen seksueel genot, na elke ervaring, zorgde mijn partner ervoor dat ik de juiste nazorg kreeg, zoals rust en ontspanning. Et was een warme liefdevolle omgeving waar ik me zeker comfortabel in kon voelen. Ik kijk terug op deze ervaringen met veel liefde in mijn hart. Ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik het durfde aan te gaan, zodra ik me er klaar voor voelde.