Ontdekkend op zoek naar een verrukkelijke ervaring in Venray

NameCeline
leeftijd29
Lengte1.62
WoonplaatsVenray
Zoektman
HobbiesRaften, Schoonspringen
Fetishseksdating, Rimmen, Hoofd scheren, Lichaamsverf, korset training,

Ik ben Celine, een vrouw uit Venray. Ik ben geil en klaar voor een avontuur. Mijn man heeft me voor de eerste keer gevraagd om Rimmen te doen. Het idee ervan was zo opwindend, dat ik een klein beetje bang was. Maar ik was er ook klaar voor, dus heb ik ingestemd. We begonnen met langzaam te zoenen, terwijl mijn handen over zijn rug gleden. Ik kon de spanning in de lucht voelen en ik was opgewonden. Toen begon hij met zachtjes aan mijn lippen te knabbelen en ik kon mezelf niet meer inhouden. Ik stond op en ging op mijn knieΓ«n. Ik knielde tussen zijn benen en begon hem te tongen. Mijn handen gleden over zijn lippen en ik voelde de warmte van zijn ademhaling. Hij begon mijn billen te strelen en zijn tong begon mijn intiemste plek te verkennen. Het gevoel was zo ongelofelijk en ik was in extase. Dit avontuur was al veel beter dan ik me had voorgesteld en ik genoot van elke seconde ervan. We kregen het gevoel dat de tijd stilstond en voor een moment heerste de liefde. Uiteindelijk deerde ik mijn ogen van extase en liet ik me weer op de grond vallen, compleet verzadigd en helemaal uitgeput. Ik ontmoette een nieuwe kant van mijzelf en ik kon bijna niet wachten om weer zo’n avontuur te beleven.