Ontdek een Geile Avontuur in Drimmelen!

NameEmilia
leeftijd31
Lengte1.66
WoonplaatsDrimmelen
Zoektman
HobbiesPijp roken, Pottenbakkerij
Fetishpik diep in kont, Kettingen, Dubbele penetratie, Vacuüm pompen, Percussie spelen,

Uitgeput van de inspanning regelmatig mijn kleding, besloot ik mijn uitzet aan te vullen met enkele accessoires. Ik ontdekte een reeks kettingen die je aan de onderkant van mijn korset kon bevestigen om het echt ‘af te maken’. De kettingen hadden allemaal verschillende vormen en maten. Ik vond het bijzonder spannend om te experimenteren met de verschillende mogelijkheden. Even later stond ik voor de spiegel en keek ik naar mezelf in mijn sexy outfit. Mijn partner stond achter me en hij keek me vol verlangen aan. De kettingen lagen perfect om mijn schouders en gaven me een vrouwelijk silhouet. Het was aangenaam dat hij zo geïnteresseerd was in mijn look en we beide genoten van de euforie die we voelden. Na die avond had ik de smaak te pakken: ik was helemaal verslaafd geraakt aan mijn outfit en de manier waarop de kettingen mijn lichaam vormden.