Oegstgeest Vrouw Zoekt: Een Poesje Om Te Eten!

NameOlivia
leeftijd22
Lengte1.56
WoonplaatsOegstgeest
Zoektman
HobbiesBaseball, Haken
Fetishgeile oliemassage, Poesje eten, Knuffelen, Gezichtsbehandelingen, Vershoudfolie,

Ik besluit op zoek te gaan naar een leuke man die samen met mij een avontuur wil beleven. Na wat zoeken vind ik uiteindelijk Poesje. Hij woont ook in de stad, en heeft al veel ervaring met avontuurlijke dingen. We spreken af in een klein café, waar ik Poesje voor het eerst ontmoet. Hij is een knappe man met een goed gevoel voor humor, en we beginnen direct een goede gesprekschem se te voeren. Na wat kletsen besluiten we om samen uit eten te gaan. We praten wat over de cafe, over de stad en over andere interessante onderwerpen. Alles lijkt perfect, maar we hebben nog niets gedaan wat spannend was. Totdat Poesje naar me toe komt en me stijf tegen de muur drukt. Een getergde glimlach op zijn gezicht, kust hij me totdat ik mezelf verlies. Ik voel de passie in zijn lippen, en ik weet dat ik mezelf in hem verliefd voel. Hij tilt me op, en carry me naar de kamer. Tijdens het lopen houdt hij mijn hand stijf We lopen door de kamer, en Poesje kijkt me aan met een twinkeling in zijn ogen. Voordat ik het weet, liggen we al samen in bed. Poesje’s lippen bewegen stimuland tegen de mijne en het lijkt wel alsof de tijd stil blij