Liefhebber van Kousen Gezocht!

NameLotus
leeftijd26
Lengte1.67
WoonplaatsWaddinxveen
Zoektman
HobbiesKinderadvocaat worden, Rolstoeltennis
Fetishpijpen, Kousen, Chocolade, korset training, Duct tape,

Ik begon te voelen hoe mijn hart sneller begon te kloppen, terwijl ik me begon voor te stellen wat er ging gebeuren. In mijn verbeelding trok ik de man die ik wilde naar me toe. Hij sloot me stevig in zijn armen, zijn handen deden zachtjes een spoor naar mijn dijen. Mijn kousen waren zo zacht als zijde, ik proefde hem, voelend hoe mijn lichaam onder zijn zachte aanrakingen ontspande. Hij kneep zacht met zijn vingers in mijn dijen en wreef mijn benen, wat me deed kronkelen van genot. We rolden heen en weer op het bed, onze monden was in een intense kus verzonken, al onze sensaties werden versterkt door de gevoelige kousen. Het was het meest intense gevoel dat ik ooit had geprobeerd. Onze huid leek op vuur te staan, de glooiende stof bewegend over onze lichamen als een sensueel maar krachtig laken. We werden steeds heftiger en verdronken in het genot totdat we hadden bereikt wat we wilden. Ik denk dat ik je wel kan beweren dat ik nooit meer zal zijn zoals ik was voordat ik met mijn kousen, glimlachte ik.