Liefdeszoekende Dame uit Alphen-Chaam Op Zoek Naar Ware Romantiek.

NameSuze
leeftijd27
Lengte1.66
WoonplaatsAlphen-Chaam
Zoektman
HobbiesValkerij, Synchroonzwemmen
Fetishzaad slikken, Tepels, Laars, Lul Aanbidding, Uniformen,

Ik ben Suze, een dame uit Alphen-Chaam. Van kinds af aan was ik al bewust van mijn sensuele kracht en dat was alleen maar sterker geworden met de jaren. In de afgelopen jaren ben ik steeds opgewondener geworden bij het idee van een seksueel avontuur. Ik bedenk het mezelf altijd als een sprookje met de man van mijn dromen. Ik had altijd al een diepe fantasie van hoe het zou voelen om aangeraakt te worden, zowel lichamelijk als emotioneel. Vooral de gedachte van een man die mijn tepels streelt, bracht mij de meeste bevrediging als ik mezelf verbeeldde hoe dit zou voelen. Ik ontspande mijn lichaam, mijn benen werden wat breder en ik stond letterlijk te wachten op wat er komen ging. De zachte kus op mijn mond was een eeuwigheid. Ik verlegde mezelf in zijn knuffel doordat zijn handen mijn nek en borsten masseerden. Zonder iets te zeggen, zoog hij hard op mijn tepels en ik kon mijn ontstane hartstocht niet meer onderdrukken. Het was geen normale aanraking.. zo intens, zo verslavend en zo anders. Mijn lichaam schreeuwde naar meer. Ik was verliefd geworden. Ik ontdekte wat ware intimiteit was en kwam tot leven. De vervulling en het genot van de aanrakingen was een unieke beleving, veel bevredigender dan ik ooit eerder had ervaren. Dankzij deze man had ik mijn