Liefde zoeken in Den Haag? Ontmoet de sletterige vrouw!

NameNynke
leeftijd19
Lengte1.66
WoonplaatsDen Haag
Zoektman
HobbiesLeer pokeren, jongleren
Fetishintens harde sex, Kuisheidsapparaten, Dildo’s, Totale krachtuitwisseling, zweepslagen,

Laatst vond ik het idee van het gebruik van kuisheidsapparaten en sletterigheid en ik wilde het eens uitproberen. Zo kocht ik een kuisheidsapparaat en enkele sletterige accessoires. De kuisheidsapparaat is een behoorlijk omhulsel waarbij je je penis moet dragen. Het harnas zit stevig vast en dus had ik nauwelijks nog bewegingsvrijheid. De sletterigheid die ik had gekocht bestond uit een paar kleine gouden ringen. Deze stak ik door mijn schaamlipjes waardoor ze kwijtraken in de luiers. Daarna deed ik een blinddoek om en liet mezelf 1 en 1 mysterieus opwinden door mijn partner. Dit was een zeer opwindende ervaring waardoor ik nog meer wonderen kon ontdekken wat betreft seksualiteit. Verder heb ik mezelf laten genieten van weloverwogen stappen ondernomen, zoals variรซren in de kuisheid en de sletterigheid van het harnas. De meest recente ervaringen die ik hiermee had hebben me laten ontdekken dat ik het meeste genot krijgt als er een afwisselend ritme is. Ik weet dat het een beetje een bizarre verhalen zijn, maar ik heb mezelf geleerd dat je alleen met taboes kan spelen als