Leraar zoekt Student voor Pik in Kont- Date gezocht!

NameLaure
leeftijd35
Lengte1.71
WoonplaatsSomeren
Zoektman
HobbiesJet motoren, Autosport
Fetishpik in kont, Leraar student, Huishoudelijke hulp, Duct tape, vingerzetting,

Een dag, toen ik alleen thuis was, belde Lars me op. Hij had gehoord dat ik vanavond alleen zou zijn en nodigde me uit om naar zijn huis te komen. Ik kon mijn verlangen onmogelijk negeren en besloot om het aan te gaan. Toen ik bij zijn huis aankwam was hij al gekleed in een zwarte sportbroek en een korte top. We sloegen onze armen om elkaar heen en kusten elkaar hartstochtelijk. Ondertussen ging ik met mijn handen over zijn lichaam, waardoor hij steeds meer opgewonden raakte. We gingen aan de slag. Ondertussen ontdeed ik me stilletjes van mijn kleren en liet mijn lippen en tong over hem heen glijden. Hij leek merkbaar te genieten van wat ik deed en ik voelde me zo vrij en verliefd. Na een tijdje bevredigden we elkaar door het intensief voeren van een heerlijke liefdesdaad. Het was een magische avond en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Zijn armen om me heen, heeft me welgemeend en gaf me een warm gevoel van geluk. Ik hoop dat ik hier met Lars nog veel van zal m